Винтидж-новото старо е модерно!

Иновативно,разчупено и ефктивно!

Желанието ни да имаме стоки или да се обзаведем в стилове  на отминали времена създава вече добре познатия ни Винтидж стил. Съвременнто им звучене обаче позвулява комбинацията,например на осветителни тела във Винтидж стил със съвременно обзавеждане в минималистичен,скандинавски или даже индустриален стил.

За съжаление все още електрическата енергия не се пренася по бежичен път и трябва да се съобразяваме с това къде ще позиционираме нашите Винтидж осветителни тела .Но и този проблем е преодолян във Винтидж стила с дръзкото решение кабелите за осветление да са видими! Ами да,при положение,че стените  са "на тухла", съвсем нормално е и кабелите да са поставени директно върху стената.

Популярните Винтидж крушки имат визия на крушката на Едисон,но вече до 85% по-икономични-не може да не съубразим с глобалните стремежи за ефективното разходаване на природните ресурси,а в личен аспект спестяваме от ел.енергия за осветление.Решението е в природните ресърси,а в личен аспект спестяваме от ел.енергията за осветление .Решението е в комбинацията на визиятана винтидж крушката,която задовулява носталгичните не емоции с най-иновативното решение за спеставане на енергия-Лед-технологиите.